alle voorstellingen

Nova's Afterwork en finissage Моник

vr 20 mei 2022 - 17.00 uur

Met kunst en fietswerk gingen we door met kunstenmakerij tijdens Corona. Pakketjes met opdrachten werden afgehaald aan en terug gebracht naar de voordeur van de Nova, of werden aan individuele voordeuren gebracht en weer opgehaald. Als monniken in hun cel, afgesneden van de groep, werkten we door...

Boekstartdag

@bib Kielpark

za 21 mei 2022 - 10.00 uur

Een dag vol plezier voor de allerkleinsten in bib Kielpark. Trek gekke bekken aan onze fotozuil en neem je foto mee naar huis. Kom luisteren naar verhalen in verschillende talen aan onze digitale vertelkast (kamishibai). Laat die kriebeltenen wandelen door het blote voetenpad.

Boos

Theaterlab - MOB

za 21 mei 2022 - 19.00 uur

Boos is een voorstelling over boos worden in zes talen, spijt hebben en het weer goed maken, met kussens om in te schreeuwen, huilen en lachen.

Boos

Theaterlab - MOB

zo 22 mei 2022 - 15.00 uur

Boos is een voorstelling over boos worden in zes talen, spijt hebben en het weer goed maken, met kussens om in te schreeuwen, huilen en lachen.

Deurwachters documentaire

Madam Fortuna

di 24 mei 2022 - 14.00 uur

Eenzaamheid, knaldrang, home work-outs, veel slaap en nog meer gemis. Dat klinkt vast herkenbaar voor u? Het zijn zaken waar zowel de negen deurwachters als wij allemaal mee te maken kregen.

Leeslekker - Fantasiefiguren

@bib Kielpark

za 28 mei 2022 - 11.00 uur

Vandaag slaan we boeken open over fantasiefiguren: draken, monsters, feeën, elfen,… Ken jij nog andere fantasiefiguren.

The Essence of life

Alex Akuete (Xray) en Nina Plantefève-Castryck

do 2 jun 2022 - 20.15 uur

Een zoektocht naar de zin van het leven die ligt in het zijn. In hoeverre kunnen we dit in vraag stellen en onszelf uiten in een levensbeschouwing van een reeds bestaande structuur. Is het herdefiniëren van onze sociale, culturele en spirituele aspecten een mogelijkheid tot metamorfose.

Kaai Man

Fred Verhaegen

do 9 jun 2022 - 20.00 uur

Kaai Man stelt zijn debuutalbum "Overkant" voor. Hij brengt Nederswamp recht uit het hart, doorspekt met hoop en geloof. Blues, Americana en kleinkunst weet hij op authentieke wijze te verenigen. Een intrigerend werkstuk!

Rommelmarkt tijdens Nestfeest

zo 12 jun 2022 - 12.00 uur

De rommelmarkt is een belangrijk onderdeel van het jaarlijkse Nestfeest. Reserveer nu al een plekje op onze rommelmarkt. Heb je thuis nog kleren, schoenen, servies of handige spulletjes die je graag wil verkopen? Reserveer dan een plekje.

Leeslekker - Dromen

@bib Kielpark

wo 15 jun 2022 - 14.30 uur

We dromen weg vandaag! Waar droom jij van? Waar dromen de kinderen, dieren, koningen en alle andere figuren in onze boeken van. Kom luisteren en vertel ons waar jij van droomt.

Leeslekker - Vakantie

@bib Kielpark

za 25 jun 2022 - 11.00 uur

Nog een paar dagen en het is VAKANTIE! Kom luisteren naar verhalen over vakanties in eigen tuin, in de stad, of naar ver weg.

Sport- en cultuurweek

ma 4 jul 2022 - 09.00 uur

Vijf dagen lang kan je komen sporten, spelen en ontdekken met kinderen uit de buurt! Elke dag is er een sportactiviteit en een cultureel aanbod. Ravot de benen uit je lijf en ontdek coole nieuwe sporten!

Roodhapje (5+)

Theater FroeFroe

wo 6 jul 2022 - 13.00 uur

Modern sprookje met prachtig poppen, kostuums en livemuziek. Voor kinderen vanaf 5 jaar. Gratis. In openlucht.

Roodhapje (5+)

Theater FroeFroe

wo 6 jul 2022 - 15.00 uur

Modern sprookje met prachtig poppen, kostuums en livemuziek. Voor kinderen vanaf 5 jaar. Gratis. In openlucht.