Alle voorstellingen

Gamebar

@Youth zone Den Tir

wo 27 mrt 2019 - 14.00 uur

Kom gezellig samen met je vrienden je gameskills uittesten in The GameBar te Youth zone Den Tir. Er staan 10 Playstations met een gevarieerd aanbod van games zoals, Gran Turismo, Taken 7, Fifa 19, Fortnite, en veel meer. Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in aan de balie van Co Nova.

Zielzoekers

Mokhallad Rasem

do 28 mrt 2019 - 20.15 uur

Begin 2017 verbleef de Iraaks-Belgische theatermaker Mokhallad Rasem zes weken lang in het asielcentrum van Menen. Het resultaat is een aangrijpend filmdocument, dat vooral ontroert omdat Mokhallad mensen laat zien zonder ook maar één moment respectloos of opdringerig te worden.

Hoe verzorg ik mijn kamerplanten

di 2 apr 2019 - 20.00 uur

Vergis u niet. U bent niet de enige wiens kamerplant zijn bladeren heeft verloren. Kirsten vertelt u alles wat u moet weten over planten.

Esmé Bos en Bart Voet

LIED

do 11 apr 2019 - 20.15 uur

Een poëtische liedjestrip met nieuwe zelfgeschreven Nederlandstalige songs. Liedjes over vallen, de zee, de liefde en altijd meer. Helder, hoopvol en troostend. Met ‘LIED’ slaan zij een nieuwe weg in.

Noa Lee and Fortress

Closer@club Nova

wo 17 apr 2019 - 19.30 uur

Gregory Frateur stelt clubconcerten samen met onbekend talent uit binnen en buitenland. Verwacht je aan intieme settings, nieuwe geluiden én feestmomenten.

Before the flood

Klimaatdocumantaire

di 23 apr 2019 - 10.00 uur

Klimaatdocumentaire van Leonardo Di Caprio en Fisher Stevens. Nadien is er een mogelijkheid om samen met moderator Katrin Van Den Troost hierover in groep verder te palaveren.

Oude kooktechnieken

Les Odettes

di 30 apr 2019 - 18.00 uur

Back to basics. Gezellig koken op een buitenvuurtje. Les Odettes laat ons weer zien hoe eenvoudig het is om gelukkig te zijn door een potje te koken.

Lulletje - UITVERKOCHT

B.O.X. & MartHa!tentatief

di 7 mei 2019 - 20.15 uur

Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met "Lulletje" probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam. Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden.
uitverkocht

'BIJT.' Over single zijn, en daten, en zoeken, en daten...

Martine Vandervelden

do 9 mei 2019 - 20.15 uur

Deze voorstelling gaat over de pijn van het single zijn, en de hunkering naar ware liefde. Wanneer Single Vandervelden 'afgewezen' wordt door een relatiebureau, slaat de paniek toe: is zij gedoemd tot eeuwig single-schap?

Bierdegustatie met Elise

di 14 mei 2019 - 20.00 uur

Elise, Kielenaar, deskundig bierbrouwster loodst ons op een handige manier door een aantal bierthermen waarvan we het bestaan nog niet wisten.

Tristero

Altijd ’tzelfde

za 18 mei 2019 - 20.15 uur

Elke vrijdagavond komt de familie Ménard samen in het café van de oudste zoon Henri. Deze keer wordt er ook een verjaardag gevierd. Al snel blijkt dat een aantal oude wonden nog niet helemaal genezen zijn. Het verjaardagsfeestje valt volledig in het water.

Moppen aan de toog

Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Fokke Van Der Meulen

do 13 jun 2019 - 20.15 uur

Dit drietal met Fokke als moderator en Sven en Brik als de spelers/vertellers, schetsen in deel 1 het leven en werk van Tony Bell, doorspekt met sappige anekdotes, plezante fragmenten en goede grappen. Ook vertellen ze over de mop in het algemeen. Na de pauze worden er voluit moppen getapt!