foyer

Op deze pagina

Openingsuren

DE FOYER – DAGVERSE VRIENDELIJKHEID

Openingsuren
• elke dinsdag, woensdag en donderdag
• van 9.30 tot 16 uur
 

Kranten en tijdschriften

Zet je in De Foyer met een tas koffie en dompel je onder in de actualiteit met versgeperste kranten en tijdschriften.

Eten

Respect! voor onze vrijwilligers. Ze serveren lekkere snacks. We wisselen tussen verse frisse salades, éénpansgerechten van over heel de wereld, originele ‘brood’snacks, dagverse soepen en dessertjes voor de zoetebekken.

Koffie en croissant

Halverwege de week, op woensdag, serveren we koffie met croissants. Het ideale moment om even te onthaasten in De Foyer.

Handwerk

Vlak na de middaglunch zetten een aantal mensen zich aan ‘de grote tafel’ in De Foyer. Ze maken zich klaar voor een namiddagje bijpraten met als hoofdactiviteit: handwerk. Dat kan een gebreide trui voor de (klein)kinderen zijn tot een tekening borduren met naald en draad. Dus breng je handwerk mee en sluit gerust aan.
• elke donderdag vanaf 23 september
• van 13 tot 15 uur

Co-workingspace en studieplek

Als het afgelopen jaar voor één ding dan goed was dan was het wel dat we minder in de fi le hebben gestaan. Maar de hele dag thuiswerken of studeren bleek toch niet altijd even stimulerend. Kom dus gerust met je werk of studieboeken naar hier. Wij voorzien een uitdagende locatie en interessante ‘wandelgang’-gesprekken.
 

Nova’s Achterwerk

De Foyer, onze prachtige tuin, lekker eten en drinken zijn de ingrediënten. Je wordt ook getrakteerd op lokaal muzikaal talent op de achtergrond. De ideale combinatie om het weekend in te zetten. Diegenen die er op een vorige editie waren, weten wat we bedoelen.
• elke 3de vrijdag van de maand
• van 16 tot 21 uur

 

Tuinwerking

Onze tuin kreeg door de tuinvrijwilligers van Saamo een grondige make-over, nóg mooier en gezelliger. Mensen van over heel de wereld wisselen hun kennis uit en dat resulteert in een tuin met karakter, diversiteit en kleur. Ken je weinig van tuinieren, dan is dit het moment om er wat over te leren!
• woensdag van 10 tot 12.30 uur
• van februari tot en met oktober