Cultuurcafé

Erhan Demirci, Lennaert Maes, Nigel Williams en anderen

Ontdek, ontmoet en beleef cultuur bij jou om de hoek! Comedy senstatie Erhan Demirci komt je lachspieren trainen in het Cultuurcafé.

Erhan Demirci werd geboren in Beringen en groeide op met zijn broers en zussen in het Limburgse Ham. Tijdens zijn studentenjaren experimenteerde hij al met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 en het winnen van de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakten hem tot een veelbelovend talent binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” voorspelde De Standaard met een viersterrenrecensie, en Erhan maakte die verwachting onmiddellijk waar. In zijn stand-up optredens schuwt deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp.

Hij vertelt openhartig over zijn eigen reis van het harde dorpsleven in Limburg naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel. Niet alleen politiek en integratie dienen als inspiratie, maar ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem enorm. Maak je klaar voor een avond vol hilariteit!

Line-up
19u30: Deuren open
20u15: Eerste act
20u25: Lennaert Maes
20u45: Nigel Williams
20u55: Pauze
21u10: Erhan Demerci
22u: Einde

 

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen