Bij Exposed Music neemt curator Gregory Frateur je mee op een wandeling langs 4 performances op bijzondere locaties op het Kiel. Kom zaterdag 4 november kijken naar onder meer: Hantrax & Magic Jaimy, Roos Rebergen & SunSunSun string orkestra, Pieter Matthynssens & vrienden ft. Eurudike de Beul en Rachid Kasmi.

HANTRAX
Hantrax is het pseudoniem van Han Swolfs, een befaamde componist, uitvoerder en pianist gevestigd in Antwerpen. Met zijn boeiende live-elektronische optredens en creatieve pianopresentaties heeft hij zichzelf op de kaart gezet als een ware muzikale visionair. Zijn shows zijn dynamisch, atmosferisch, hypnotiserend en cinematografisch van aard. Hantrax is een veelzijdig musicus die zowel mysterieus als innemend is, en moeiteloos door verschillende muziekgenres navigeert, variërend van klassiek en jazz tot gedurfde elektronische muziek.

MAGIC JAIMY
Magic Jaimy is een entertainer die het leven van de goochelkunst verkiest boven thuiszitten, zo kan je de fantasierijke 22 jarige Magic Jaimy het best omschrijven. Hij is helemaal gebeten door de goochelmicrobe. Al snel vertoont hij zijn kunsten in de legendarische dinsdagclub van Don Vitalski! Tevens is hij al jaar en dag een fiere Beerschot supporter!!

PIETER MATTHYNSSENS & VRIENDEN featuring EURUDIKE DE BEUL
EURUDIKE DE BEUL zingt THEODORAKIS

 Kielenaar en cellist Pieter Matthynssens heeft een boon voor de Griekse verzetsstrijder en componist Mikis Theodorakis. In zijn bloedmooie en wereldberoemde Mauthausen cantate verslaat de liefde uiteindelijk de dood in dit gruwelijke concentratiekamp. Tijdens de lockdown in 2020 veroverde Eurudike De Beul van het danstheatergezelschap Peeping Tom, de Griekse harten virtueel met haar balkonversie van ‘Asma Asmaton’ uit deze cantate. Een beklijvende uitvoering waarvoor Theodorakis nog net voor zijn dood, persoonlijk zijn appreciatie liet blijken. Tijd dus, om Eurudike tijdens Exposed Music nu live te laten schitteren, begeleid door Pieter en vrienden.

ROOS REBERGEN + SUNSUNSUN STRING ORKESTRA
Roos is al jaren een trouwe bewoonster op het Kiel waardoor ze meteen bovenaan het verlanglijstje kwam te staan voor Exposed Music 2023. Speciaal voor het festival nodigt Roos het fantastische SunSunSun String Orkestra uit. Samen brengen ze Roosbeef klassiekers op kamermuziekformaat, nieuwe ideeën, SunSunSun-instrumentals en dat alles in combinatie met Roos haar beklijvende poëzie. Stem en snaren, kom dat zien en horen. Gegarandeerd een luistertrip die je in hemelse sferen zal brengen.

RACHID KASMI
Rachid Kasmi is een Marokkaans-Belgisch artiest. Het grootste deel van zijn jeugd en kindertijd bracht Kasmi door in Antwerpen, meer bepaald te Borgerhout. Hij staat bekend om zijn veelzijdig repertoire, geïnspireerd door Reggada, Raï, Chaabi, Izizign en Charki.
 

 


Praktisch

prijzen
  • Kassa: 16 euro
  • Kansentarief: 4 euro
locatie
  • Op locatie

Extra

Je wordt verdeeld in groepen. 
Per groep doen we een wandeling langs de verschillende locaties. 

het evenement zal gedaan zijn rond 23 uur.