Cultuurcafé oktober

Met host Nigel Williams, Jelle Cleymans, Jeremie Hakeshimana, Bluewoman

Op het cultuurcafé in Nova ontvangt onze host Nigel Williams elke maand andere artiesten. Humor, muziek, spoken word, bekende en minder bekende artiesten, alles kan op ons podium. In oktober verwelkomen we onder andere Jelle Cleymans en Jeremie Hakeshimana.

Leslie Bluewoman brengt spoken word. 

Jeremie Hakeshimana is afkomstig uit Burundi en wereldberoemd in zijn eigen land. In 2008 ontvluchtte hij zijn geboorteland echter, nadat hij de muziek leverde bij een documentaire over Burundese rebellen. Voor die muziek kreeg hij overigens een Oscarnominatie. Hij bleef muzikaal actief en richtte in België zijn eigen platenlabel op. Hakeshimana bracht al vijf albums uit waarop hij zingt over politiek, mensenrechten, liefde en vrede.

Jelle Cleymans is zanger, acteur, presentator en liedjesschrijver. Hij is ook zoon, broer en kleinzoon van. Hij brengt op het cultuurcafé enkele muzikale verrassingen. 

Nigel Williams is een heel graag geziene gast in Nova en is elk cultuurcafé onze host en kondigt op zijn eigen, sympathieke en grappige wijze onze gasten aan. 


 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen