Expo

Op deze pagina

Ingrid Godon

Ingrid Godon (1958) was vroeger een tekenend kind. Altijd en overal. En tekenen doet ze nog steeds. Haar boeken worden wereldwijd vertaald en ze sleepte al heel wat prijzen in de wacht zoals de Boekenpauw en de Gouden Griffel. Met ‘Dantesken’, haar eerste kunstuitgave, toont ze dat haar perspectief verder reikt dan het kinderboek. Ze bracht met ‘Dantesken’ voor het eerst een uitgave zonder tekst met beelden die voor zich spreken.

Vernissage |  vrijdag 20 september om 19 uur
te bezichtigen tot en met donderdag 31 oktober

Raphaël Vandeputte

Raphaël Vandeputte komt uit in een muzikaal nest, sinds zijn humaniora sloeg hij de weg van de beeldende kunst in. Dit pad bewandelt hij nog steeds al kennen de meeste hem van zijn DJ sets waarmee hij menig één aan’t dansen brengt. In Nova toont hij werk om naar te kijken. Voor ieder die graag kijkt. Restvormen en ‘verloren’ voorwerpen die achter blijven in de ons omringende wereld, worden onderdeel van een nieuw verhaal, visuele poezie, zo je wil.

Vernissage | vrijdag 15 november om 19 uur
te bezichtigen tot en met vrijdag 29 november

Expo & Veiling Wassalon (Tom Clement - MartHa!tentatief)

Tentoonstelling van de werken die kunstenaar Tom Clement maakte in het kader van zijn Wassalonproject. Spring gerust eens binnen! Meer info volgt én kan je ook vinden op www.marthatentatief.be

te bezichtigen van 3 december tot 15 december.
feestelijke veiling zondag 15 december om 15 uur