‘Alone with Everybody’ is een muzikale monoloog met als hoofdvraag: ‘Wat is liefde?’, opgehangen aan het leven en werk van enfant terrible Charles Bukowski.  

Een jonge vrouw is vastberaden om een antwoord te vinden op de meest gestelde vraag in het universum.  Ze gaat de straat op en stelt aan iedereen die voorbijkomt dezelfde vraag: wat is liefde?

Eindeloos veel mensen komen voorbij, een straatartiest, een comedian, een oude man, een priester, een prostitué, haar eigen moeder en ten slotte dan eindelijk Bukowski zelf.

‘Alone with Everybody’ is de muzikale, wervelende en ontroerende zoektocht van een klein individu, naar het grootste wat er is. Anke Jochems werd hierbij gecoacht door Suzanne Grotenhuis.

Ik vind het een dappere, sterke en tegelijkertijd ontroerende voorstelling. (Michael Pas)

Ik denk dat ik voor heel de jury spreek als ik zeg dat we het unaniem goed vonden. (Nico Boon)

Anke Jochems behaalde haar master of Arts Drama aan Luca Drama, Leuven. Daarnaast heeft ze ook een diploma Toegepaste Taalkunde op zak en volgde ze een master Journalistiek. Theater kan niet zonder muziek, vindt ze. Haar tweede passie is het schrijven van eigen nummers die ze verwerkt in haar voorstellingen. Zo gaat ze op zoek naar de beste balans tussen tekst en muziek.

Ze speelde bij Theater Tieret (‘Meneer Beer en de Woeste Wolven’), Abattoir Fermé (‘Gone West’), DE KOLONIEMT (‘Knorren en Kussen’) en Circus Ronaldo (‘Swing’). Zelf creëerde ze naast ‘Alone with Everybody’ ook een tweede solovoorstelling, ‘Total Reset’.

Tekst, spel en muziek: Anke Jochems
Coaching: Suzanne Grotenhuis
Techniek: Jonas Franquet
Met dank aan Luca Drama, Suzanne Grotenhuis


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • Vvk: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen