Mike Pro

De eigen legende - Antwerpse Parels

Wat als er een geheim bestond dat de kracht had om ons verleden te veranderen, onze fouten ongedaan te maken, onze ware talenten te leren kennen, en het antwoord op de vraag “Waarom ben ik hier op aarde?” zichzelf te laten openbaren?

Zonder een prestigieus A4-blad op zak en met alle middelen van het internet, baant Mike Pro zich een weg doorheen de mystieke takken van de wereldreligies. In plaats van te luisteren naar wat anderen over God beweren te weten, gaat Mike Pro in zijn YouTubelaboratorium zelf op onderzoek. “Je eigen legende waarmaken, is de enige verplichting van de mens. Alles is één. En als je iets wilt, spant het hele universum samen om ervoor te zorgen dat je je droom verwezenlijkt.”

DE EIGEN LEGENDE is een lecture-performance voor de zoekende ziel die bereid is om alles overboord te gooien. Mike Pro neemt jullie mee doorheen zijn jeugd en jongvolwassenheid waar de zoektocht naarzichzelf en de goddelijke vonk centraal staan, en deelt de vondst van een lang bewaard geheim.
 

Antwerpse Parels bundelt jaarlijks nieuw grootstedelijk podiumtalent. Deze Antwerpse talenten spelen, schrijven en performen op zes kleine podia in de stad. Ontdek deze nieuwe makers op een podium in je buurt: www.antwerpseparels.be
Antwerpse Parels is een project van Cultuur district Antwerpen in samenwerking met Fameus.

De Eigen Legende TEASER

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • Vvk: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

Co Nova is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 10, bus 13 en 14 . Parkeren kan in de Emiel Vloorsstraat.