Een stad voor iedereen en niemand

Muziektheater van Madam Fortuna

2020. We volgen de gebeurtenissen in het stadje Xanatopia. Hier zoekt iedereen zijn eigen gewin, zijn eigen gelijk, zijn eigen geluk. Overal heerst drukte, weerklinken verschillende stemmen en vindt er actie plaats. Vreemde situaties en absurde humor bepalen het leven op elke straathoek.  Dit stadje lijkt dolgedraaid. Wat is haar toekomst?

Onze spelers en muzikanten zijn inwoners uit verschillende Antwerpse districten: een bonte groep van (vooral) liefhebbers en professionelen, jong en oud  (van 9 tot 83 jaar!) en met diverse achtergronden. Samen hebben ze geïmproviseerd rond het thema ‘tolerantie’ en het hele najaar hebben ze wekelijks gerepeteerd aan deze voorstelling. Ze zijn daarbij artistiek gecoacht door Luk Nys (spel), Enrique Noviello (muziek), Bart Patoor (zang) en Katja Pire (beweging).

Het resultaat is komische voorstelling boordevol muziek.  ‘Een stad voor iedereen en niemand’ spreekt vanuit de onderbuik en geeft een kijk op het leven in de stad doorheen de ogen van de diversiteit.

Madam Fortuna is een kunstenorganisatie uit Borgerhout. In onze werking staat participatie en diversiteit centraal. Meer info op www.madamfortuna.be.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 5 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

Co Nova is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 10, bus 13 en 14 . Parkeren kan in de Emiel Vloorsstraat.