‘Voila!’ zei de vos (en andere dierenpraat)

Anna’s Steen

Over  een vlieg  en haar geliefde, de kikker,  en wat daar van komt. Over een kip die heerlijke stenensoep  maakt en over een haas en een muis die elkaar eeuwige liefde beloven tot ze samen  ten onder gaan.  Over een wedstrijdje hardlopen, een blinde mol , een vioolspelende krekel, een fier hert, een koppige ezel en over een hongerige vos die zin heeft in een heerlijke malse eend.

Voilà! zei de vos is gebaseerd op oeroude fabels.

Alain Rinckhout en Bart Embrechts vertellen en spelen deze korte verhalen op een heel onverwachte manier, hedendaags, grappig, uitdagend, spannend, stout en speels. Met meer venijn in de staart en vooral niet al te belerend.  Dus vergeet De la Fontaine, Grimm en Wald Disney ! Kortom, fabels zoals u ze nog niet gehoord en gezien hebt.

 Want dieren zijn precies als mensen met dezelfde mensen wensen en dezelfde mensen streken…!

Anna’s  steen wil vooral kwaliteitsvolle jeugdliteratuur op een beeldrijke, muzikale en originele manier op de planken te zetten. Helder, licht, met een eenvoud die de verbeelding aanspreekt  en een gelaagdheid waardoor de voorstellingen zowel voor kinderen als volwassenen boeiend zijn.Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 4 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

leeftijd: +4 jaar

Vraag gratis vervoer aan bij De Lijn via dynamoOPWEG