Met Casa Nova knallen we het seizoen op gang! Een avond waarbij je een greep uit ons aanbod te zien krijgt. Verschillende artiesten passeren de revue en spelen een stukje uit hun voorstelling.  Ervoor, ertussen en erna zorgen wij voor allerhande knotsgekke  geestigheden. Gegarandeerd een topavond.

Komen deze avond aan bod:

Mike De Ridder:
Zonder een prestigieus A4-blad op zak en met alle middelen van het internet, baant Mike Pro zich een weg doorheen de mystieke takken van de wereldreligies. In plaats van te luisteren naar wat anderen over God beweren te weten, gaat Mike Pro zelf op zoek.

Younes Van den Broeck:
PL3M0NS is een hybride, Afro-futuristische, multimediale performance in 3D-stijl die drijft op een postapocalyptisch scenario: klimaatverandering is een feit en de bevolking zit in overlevingsmodus.

Nina Plantefève-Castryck:
Een zoektocht naar de zin van het leven die ligt in het zijn. In hoeverre kunnen we dit in vraag stellen en onszelf uiten in een levensbeschouwing van een reeds bestaande structuur. Is het herdefiniëren van onze sociale, culturele en spirituele aspecten een mogelijkheid tot metamorfose.

Yele:
“Yele” is a Burundese/Belgische band.  In zijn vaderland was Jeremie een bekende muzikant, arranger en composer. Hij kreeg later de bijnaam 'the Quincy Jones of Burundi'. https://www.gigstarter.be/artiesten/hele-band

Escape:
“Escape” vertelt het verhaal van één van onze acteurs, maar tegelijk ook het verhaal van 1000’den anderen. “Escape” is een persoonlijke voorstelling over vluchten: over de overzeese migratieroute, afscheid nemen, ontmoetingen onderweg. Het is een verhaal van hoop, een nieuwe start, maar ook van verlies en achterlaten.

 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 5 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

Co Nova is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 24, bus 290 en
295 (halte Abdijstraat) . Bussen 1 en 13 (halte Emiel Vloorstraat). Parkeren kan
in de Emiel Vloorstraat.