Zonzo Compagnie maakte de afgelopen jaren de voorstellingen Liedjes met Wortels I en II waarvoor luitist Jan Van Outryve liedjes koos uit het gigantische archief van Alan Lomax, een man die halverwege de 20ste eeuw de hele wereld rondtrok met een bandopnemer om volksliedjes te verzamelen. Samen met zangeressen Soetkin Baptist en Aline Goffin bracht Jan deze muzikale schatten weer tot leven.

Speciaal voor BIG BANG BUURT brengt de Liedjes met Wortels XL-band, waarmee de liedjes ook op cd werden opgenomen, een ‘best of’ uit Liedjes met Wortels I en II. Niet alleen Jan Van Outryve, Aline en Soetkin staan op het podium, ook Naomi Beeldens (zang), Tijl Piryns (percussie), Tim Vandenbergh (contrabas) en Didier François (nyckelharpa) zijn van de partij! Verwacht je dus aan een bruisend en ontroerend concert voor iedereen vanaf 4 jaar, meteen ook de officiële release van de 2de Liedjes met Wortels cd.

Als kers op de taart komen er ook enkele liedjes met wortels van bewoners van het Kiel aan bod. De afgelopen maanden sprokkelden we muzikale herinneringen in de buurt, muzikale pareltjes die niet verloren mochten gaan...

Liedjes met Wortels II - Trailer


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Vvk: 5 euro
  • Omnio: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

Co Nova is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 24, bus 290 en
295 (halte Abdijstraat) . Bussen 1 en 13 (halte Emiel Vloorstraat). Parkeren kan
in de Emiel Vloorstraat.