Boek deze voorstelling met korting.
Ontdek Hier onze herfstactie 3 + 1 voorstelling gratis! 

In Cerebro nodigen Matthieu Villatelle en Kurt Demey ons uit om na te denken over onze overtuigingen en waarop we ons vertrouwen bouwen.

Tegelijkertijd ontcijferen ze samen met ons (het publiek) onze gedragingen en gewoontes om een meer intuïtievere manier van leven voor te stellen waardoor onze competenties op verschillende domeinen toenemen.

Er zijn tegenwoordig nieuwe mentale technieken die op verschillende gebieden worden ingezet (zoals in de politiek of de marketing) voor manipulatieve doeleinden. Het leren van deze methoden blijft echter nogal vertrouwelijk terwijl hun effecten spectaculair kunnen zijn.

“En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft ?”

Rode Boom, oftewel mentalist Kurt Demey, wist vorig seizoen het publiek met verstomming te slaan. In Ongekende Evidenties viel het publiek van de ene verbazing in de andere en wist hij het ‘toeval’ uit te dagen.

In Cerebro nodigt Kurt Demey ons uit om na te denken over de overtuigingen en waarop we ons vertrouwen bouwen. Tegelijkertijd verkent hij samen met het publiek onze gedragingen en gewoontes. Worden we gemanipuleerd? Gebruikt of misbruikt politiek en marketing ons via nieuwe mentale technieken?

Kurt Demey onthult wat verborgen blijft! In Cerebro blijft mentalisme niet alleen in handen van de mentalist, maar mogen ook de toeschouwers er mee experimenteren.

Deze interactieve voorstelling is een wervelwind vol verrassende ervaringen, die u nieuwe lichamelijke en geestelijke capaciteiten laat ontdekken.

Cerebro een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar manipulatie zich ophoopt tot een magische ervaring.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • Vvk: 8 euro
  • Omnio: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

Co Nova is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 24, bus 290 en
295 (halte Abdijstraat) . Bussen 1 en 13 (halte Emiel Vloorstraat). Parkeren kan
in de Emiel Vloorstraat.