Festival Sinjor Circo

‘Chiringuito Paradise’

Sinjor Circo brengt de leukste openluchtvoorstellingen op zes zondagmiddagen naar de Antwerpse wijken. In juni en september zie je uitdagend circus- en buskertalent op ongewone plaatsen opduiken. Dit reizend spektakel strijkt neer met steeds andere artiesten, installaties en acrobaten.
Zondag 10 juni start het festival met een eerste halte aan de NOVA. Je kan vanaf 13uur gezellig languit komen hangen bij de bar van Sinjor Circo in afwachting van verwonderend straattheater.

Om 14:00uur en 16:00uur luidt het waanzinnige Cie. Sitting Duck jouw zomer in met de opening van hun spiksplinternieuwe cocktailbar ‘Chiringuito Paradise’. De heren nodigen u van harte uit bij de eerste demonstratie van hun allesbehalve traditionele bar. De twee barmannen bereiden alles voor zodat u een succesvolle première kan meebeleven. Als alle gasten aanwezig zijn, het programma rond en de Champagne koud staat, kan het feest meteen beginnen!

Een hartverwarmend duo probeert te redden wat er te redden valt in een apocalyptische mix van catastrofisch jongleren, fysieke comedy én natuurlijk ook vuurwerk! Sitting Duck neemt je mee in een wereld waarin alles mogelijk is. Fascinerend en theatraal amusement voor jong en oud.

Welcome to Chiringuito Paradise!

Chiringuito Paradise / Cie Sitting Duck


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Op locatie

Extra

op het grasplein over NOVA