Monkido / Matt Watts with Stef Kamil Carlens & Bjorn Eriksson

Closer in club Nova

Leen Diependaele en Stijn Cole delen een fascinatie voor de menselijke stem als instrument. Ze maken het liefst songs met slechts wat loops en een stem. Leen deed dit al in haar solo project Samowar, waarmee ze in 2014 de finale van de Rockrally haalde. Stijn bij Stan Lee Cole waarmee hij de international Songwriting competition won, met Tom Waits in de jury. Het kon niet uitblijven...sinds eind 2017 koppelen ze de loopstations aan elkaar en beginnen te improviseren als MONKIDO. Deze Closer op 10 juni is hun allereerste worp voor publiek.

Amerikaans songwriter en performer MATT WATTS maakte intussen in België vier veelgeprezen albums bij verschillende onafhankelijke labels en toerde met artiesten als Jim White, Simon Joyner, Marc Ford (The Black Crowes). Daarnaast werkte hij samen met Zita Swoon Group op 'The Ballad of Erol Klof '. Op Matt Watt’s laatste album 'How Different It Was When You Were There' hoor je bassist Nicolas Rombouts (ex-Dez Mona), BJORN ERIKSSON (ex-Zita Swoon), Nathalie Delcroix (Laïs) en STEF KAMIL CARLENS (ex-dEUS, Zita Swoon). In deze Closer hoor je al één en ander van de toekomstige plaat door Matt samen met Stef Kamil en Bjorn.
"Gevoelige songwriter, bijzondere verhalenverteller.. Introvert, donker." -OOR
“Watts, aangespoeld in België, zingt zijn persoonlijke, poëtische teksten met een hoge, fluisterende stem die meteen aan Nick Drake doet denken." -De Standaard

Matt Watts & Stef Kamil Carlens "Little wheel"

Matt Watts - Things Have Surely Changed LIVE@Naked Fish Sessions


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • Vvk: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen

Extra

Closer is een concert voor staand publiek

19:30uur DJ Carlo Andriani
20.30uur Monkido
21.30uur Matt Watts ft. Stef Kamil Carlens & Bjorn Eriksson