Expo

Op deze pagina

Raphaël Vandeputte

Raphaël Vandeputte komt uit in een muzikaal nest, sinds zijn humaniora sloeg hij de weg van de beeldende kunst in. Dit pad bewandelt hij nog steeds al kennen de meeste hem van zijn DJ sets waarmee hij menig één aan’t dansen brengt. In Nova toont hij werk om naar te kijken. Voor ieder die graag kijkt. Restvormen en ‘verloren’ voorwerpen die achter blijven in de ons omringende wereld, worden onderdeel van een nieuw verhaal, visuele poezie, zo je wil.

Vernissage | vrijdag 15 november om 20 uur
te bezichtigen tot en met vrijdag 6 december

Expo & Veiling Wassalon (Tom Clement - MartHa!tentatief)

Met Wassalon is  Tom Clement in de fascinerende microwereld van wassalons gedoken. In verschillende  wassalons tekende hij telkens een week lang de bezoekers terwijl ze wachten op hun was. Elke nieuwe tekening kreeg een plaats aan de muur van het wassalon. Op het einde van de week was er telkens een vernissage.


Vanaf 10 december kan u zijn mooiste werk komen bekijken in Ontmoetingscentrum Nova op het Kiel in Antwerpen en op zondag 15 december is het werk te koop op de enige echte Wassalonveiling.
Inkom is gratis! Breng uw ongestreken was mee! Wij strijken hem voor u!

 

Het wordt een heerlijke zondagmiddag gevuld met prachtige kunstwerken, waargebeurde wassalonverhalen, een erotisch wassalongedicht en muzikale intermezzo’s van The Clement Brothers.

te bezichtigen van 10 tot 15 december.
feestelijke veiling zondag 15 december om 15 uur