BLOK-BLOC 2020 - VERPLAATST NAAR 2021

het theaterfestival van Laika komt naar 't Kiel

BLOK-BLOC speelt zich niet geheel toevallig in het jaar 2020 af op het Antwerpse Kiel. Kiel Olympiek herstelt de Olympische Spelen na 100 jaar terug in al hun glorie, Liliane Horemans leert kinderen en volwassenen ukelele spelen, LÂP gaat op zoek naar de geluiden en muziek op het Kiel, de jongeren van ’t Kiel tonen het beste van zichzelf in NEST, Bazz on stage en Said Boumazoughe brengen Het Bende van de Leef, Kielenaar Jaouad Alloul vertelt in De Meisje hoe hij zich verscheurd voelde als jonge moslim, tijdens een ontdekkingsreis wandel je langs de prachtige miniatuurtaferelen in voetschrapers van Studio Flux en Elke Lemmens. Let’s Go Urban brengt een dansvoorstelling in open lucht en geeft Drarrieville van Saïd Boumazoughe en Salahdine Ibnou Kacemi een podium. Dit alles en nog veel meer beleef je op BLOK-BLOC!

Wist je dat…. Laika speciaal voor BLOK-BLOC een nieuwe voorstelling maakt? Het boek ‘Het Schapenfeest’ van Fikry El Azzouzi wordt een grappig theaterstuk!

Wil je in de paasvakantie graag meebouwen aan de Olympisch Draaimolen? Iedereen vanaf 8 jaar is welkom! Stuur een mailtje naar nova@antwerpen.be.


BLOK-BLOC is een festival van Laika, kunstZ en co Nova. Met de steun van District Antwerpen en de Vlaamse gemeenschap

 


Praktisch

locatie
  • Op locatie