bib Kielpark

Door het coronavirus is Open Inloop Taal gesloten. Open Inloop Taal is terug open op dinsdag 22 september van 10 tot 12 uur.

 

Open Inloop Taal
dinsdag en vrijdag van 10 tot 12 uur | gratis
Wittestraat 10, 2020 Antwerpen (gesloten tijdens de schoolvakanties)

Kom langs bij Open Inloop Taal. Stel je vragen over Nederlands, studeer aan de computer of babbel, luister en lees bij een kopje koffie. Medewerkers van atlas en docenten helpen jou. Op vrijdag kan je ook meedoen met Babbel en Brei.

 

Leeslekker - Gevoelens

@bib Kielpark

wo 13 okt 2021 - 14.30 uur

We hebben allemaal veel gevoelens op een dag. Eén moment zijn we blij, maar even later boos, nieuwsgierig, bang of verwonderd. Vandaag ontdekken we al deze gevoelens. Maar we ontdekken ook smaken, kleuren, geluiden en uitdrukkingen die deze gevoelens kunnen oproepen.

Workshop, Digitaal tekenen

@bib Kielpark

wo 20 okt 2021 - 14.00 uur

Fortnite of Overwatch zijn mede dankzij hun beelden razendpopulair bij jong en oud. Je kinderen leren tijdens deze workshop wat er schuilgaat achter het proces van digitale illustraties in games, boeken en strips. Ze ontdekken digitale tools en leren werken met een tekentablet.

Minecraft in de bib

@bib Kielpark

di 2 nov 2021 - 14.00 uur

Minecraft is een super populaire game die draait rond bouwen, verzamelen, inzicht en logica. Je kind doorkruist uitgestrekte landschappen met bergen, bossen, open vlaktes en grotten in de survival workshop.

Leeslekker - Licht en donker

@bib Kielpark

wo 3 nov 2021 - 14.30 uur

We zijn omgeschakeld naar het winteruur, de dagen worden korter. Vandaag luisteren we naar verhalen over tegenstellingen: licht en donker, groot en klein, hoog en laag blij en verdrietig…..ken jij er nog?

Lego Spike

@bib Kielpark

wo 24 nov 2021 - 14.00 uur

Lego Spike is een combinatie van kleurige LEGO bouwblokken en eenvoudige Scatch gebaseerde programmeersoftware. Door met digitale blokken te spelen leert je kind complexe problemen oplossen.

Leeslekker - Kamishibai

@bib Kielpark

wo 8 dec 2021 - 14.30 uur

Kamishibai is een oude vertelvorm uit Japan. De verhalen komen niet uit een boek vandaag, maar zitten verstopt in een soort theaterkastje. We openen de gordijnen en de mooiste en grappigste verhalen komen tot leven.