Bib Kielpark

Open Inloop Taal
dinsdag en vrijdag van 10 tot 12 uur | gratis
Wittestraat 10, 2020 Antwerpen (gesloten tijdens de schoolvakanties)

Kom langs bij Open Inloop Taal. Stel je vragen over Nederlands, studeer aan de computer of babbel, luister en lees bij een kopje koffie. Medewerkers van atlas en docenten helpen jou. Op vrijdag kan je ook meedoen met Babbel en Brei.

 

Studio T

wo 29 jan 2020 - 13.30 uur

Weet jij graag hoe toestellen en systemen in elkaar zitten? Ontdek jij graag nieuwe dingen en wil je wel eens iets verrassends uitproberen zoals zelf je zaklamp maken en een robothand in elkaar knutselen? Doe mee met Studio-T!

Filmen met drones

bib Kielpark

wo 29 jan 2020 - 14.00 uur

We gebruiken drones om branden op te sporen, voor wetenschappelijk onderzoek, om grenzen te bewaken maar ook om spectaculaire filmshots te maken. In deze workshop vlieg je echt met een drone en maak je een filmpje dat we nadien bewerken. The sky is the limit!

Animatiefilm maken

bib Kielpark

wo 12 feb 2020 - 14.00 uur

Een animatie maken is tegenwoordig een digitaal proces en begint met het maken van een storyboard: bedenk vooraf hoe je jouw verhaal in beeld brengt. Welke scenes zijn nodig? En hoe lang duren ze? Daarna brengen we ons verhaal tot leven op de computer. Je maakt tijdens deze workshop je eigen film!

Leeslekker

Voorlezen in de bib

wo 12 feb 2020 - 14.30 uur

Ben je tussen 4 en 8 jaar oud? Kom dan zeker eens luisteren naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen in de bib. Elke 2de woensdag van de maand wordt er voorgelezen in de bib. De voorleesuurtjes zijn gratis en je hoeft niet op voorhand in te schrijven. Alle kinderen zijn van harte welkom.

Vakantiekamp Vloggen

bib Kielpark

ma 24 feb 2020 - 14.00 uur

Van het praten over een speciaal onderwerp tot het vertellen over een toffe reis die je maakte. Vloggen is een geweldige manier om je idee├źn en standpunten met anderen te delen. Dit kamp geeft jou de kennis die je nodig hebt om eigen vlogs te filmen, te bewerken en online te plaatsen!